Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Όταν ο σκοπός …Αγιάζει τα ψέματα & τα μέσα!

ΑΚΕ: Όταν ο σκοπός …Αγιάζει τα ψέματα & τα μέσα!


Συναδέλφισσες/οι

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές και όσο λιγοστεύει ο χρόνος διακρίνουμε ξεκάθαρα μια νευρικότητα και έλλειψη ψυχραιμίας από ορισμένους «ανεξάρτητους» της ΑΚΕ.

Η αμετροέπεια, η έπαρση και η αλαζονεία έχουν βαρέσει κόκκινο για τα πρωτοκλασάτα στελέχη της, που όντας εκλεγμένα μέλη του Σωματείου και συνάμα κατέχουν θέσεις ευθύνης με ανάθεση, προβαίνουν χωρίς ντροπή σε πράξεις που ηθικά δεν συνάδουν με τη συνδικαλιστική ιδιότητα.

Χρησιμοποιούν τη μικρή «δοτή εξουσία» τους με σκοπό να χειραγωγήσουν τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας και να τους «εφιστήσουν την προσοχή» έτσι ώστε να είναι «προσεκτικοί» στην κάλπη. Γεγονός που προκαλεί αλγεινή εντύπωση διότι όταν κατέχεις θέση ευθύνης κρατάς έστω κάποια ψήγματα ουδετερότητας. Εδώ απλά δεν υπάρχει ΤΣΙΠΑ!

Επιπροσθέτως, η συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που έχει να γίνει από τον Αύγουστο, θα γίνει λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές με θέματα ήσσονος ενδιαφέροντος ενώ θέματα που αφορούν τις μετατάξεις προσωπικού τις κρατούν εντέχνως στο συρτάρι για να έχουν σε μια ιδιότυπη ομηρία τους ενδιαφερόμενους Συναδέλφους μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία. Είναι τυχαίο; Σαφώς και όχι! Είναι κλασικό δείγμα αναχρονισμού το οποίο δείχνει βαθύτατο έλλειμμα δημοκρατίας και έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του κάθε εργαζόμενου!

Βέβαια δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις - λίβελους, του νεόκοπου ινστρούχτορα της ΑΚΕ, που βρίθουν από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επιπέδου χαμαιτυπείου, βλέπουμε ξεκάθαρα την έλλειψη επιχειρημάτων και την αγωνία να αντικρούσει τα προφανή που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η τάχα αστική ευγένεια υποχωρεί, πέφτει το μειλίχιο προσωπείο και αποκαλύπτεται ένας οσφυοκάμπτης που ενεργεί ανερυθρίαστα ως κύμβαλον αλαλάζον της κυβερνητικής πολιτικής.

Έχουμε να τους τονίσουμε ότι οι εργαζόμενοι δεν εκφοβίζονται από τις αήθεις τακτικές τους. Στο παραβάν κάθε εργαζόμενος θα είναι μόνος του και τον καλούμε να αναμετρηθεί με τη συνείδησή του – σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκει - και να στηρίξει το  Ν Υ Σ Τ Ε Ρ Ι  την  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! 


Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές & γινόμαστε
Π Λ Ε Ι Ο Ψ Η Φ Ι Α  για  Α Υ Τ Ο Δ Υ Ν Α Μ Η  θητεία!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι Εργαζόμενοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ & αφήνουμε πίσω τα λίγα που μας χωρίζουν και γινόμαστε ένα με τα πολλά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ!

Σας Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.