Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο της Παράταξής μας προς Όλους τους Συναδέλφους



ΕΝΑ  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Θέλουμε μέσα από  την καρδιά μας να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας σε αυτή τη δύσκολη εκλογική διαδικασία.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους για τη μαζική συμμετοχή στις κάλπες, που άγγιξε το 82%, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν. Όλοι οι εργαζόμενοι από εδώ και πέρα γινόμαστε ένα και ενωμένοι παλεύουμε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Η δύναμη του Σωματείου είμαστε όλοι οι εργαζόμενοι χωρίς διαχωριστικούς φραγμούς. Εμείς θέλουμε να προσθέτουμε και να πολλαπλασιάζουμε δυνάμεις και όχι να αφαιρούμε και να διαιρούμε, γιατί στα δύσκολα προβλήματα που ήδη βιώνουμε και οξύνονται δεν περισσεύει κανένας.

Η Παράταξή μας, μια συμμαχία εργαζομένων κατάφερε σε απόλυτο αριθμό να ενισχυθεί κατά 100% σε σύγκριση με τις εκλογές για το Δ.Σ. του 2021 αγγίζοντας σχεδόν την αυτοδυναμία, παρά 1 έδρα.

Οι συνάδελφοι έστειλαν μέσα απ’ αυτήν την εκλογική διαδικασία ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν ανέχονται τον εμπαιγμό, την κοροϊδία και την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό τους, αναγνωρίζοντας την εργώδη προσπάθεια που κάναμε αυτά τα δύο χρόνια μέσα σε ένα δυστοπικό περιβάλλον.

Και πάλι σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες και δεσμευόμαστε ξανά να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας!  

Πάτρα,18/12/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.